Capoeira voor kinderen met een beperking

In 2018 starten we met Capoeira lessen voor kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking! Vraag een gratis proefles aan via info@cascadura.nl
Leeftijd 6 t/m 12 jaar. Locatie Burg. Fockema Andreaelaan 9 in Utrecht Oost. Ook voor Houten en Bunnik goed bereikbaar.

Flyer2018SpeciaalOnderwijs

Casca Dura Festival 2017

Zondag 12 november a.s. organiseren we voor de 2e keer het evenement: ‘Casca Dura Festival’.
Deze dag zijn er in Sportcentrum Olympos gevarieerde workshops voor alle leeftijden met een leuke afsluiting door alle leerlingen.
Tijdens dit festival zullen Casca Dura docenten de workshops verzorgen, zie onderstaand programma voor inhoud. Er zijn steeds 2 workshops tegelijkertijd; één voor kinderen en één voor jongeren/volwassenen. Het maakt niet uit welk niveau je hebt, ook leerlingen die pas net begonnen zijn kunnen prima meedoen.
Als extraatje voor ouders en andere belangstellenden is er ook een workshop voor recreanten. Iedereen die toch eigenlijk wel een keer Capoeira wil proberen is van harte welkom!

Zondag 12 november 2017
10.30 – 15.00 uur
Sportcentrum Olympos, Uppsalalaan 3, Utrecht (Uithof)

Totaalprijs voor deelname aan alle workshops en show:
Volwassenen (16 jaar en ouder): Euro 30,- p.p.
Kinderen t/m 15 jaar: Euro 25,- p.p.
De workshop voor recreanten is gratis.

Programma:

Programma

Capoeira lessen volgen via het JeugdCultuurFonds

JCF

Wil uw kind graag bij ons op les maar kunt u het niet betalen? Het Jeugdcultuurfonds betaalt cultuurlessen of materialen voor kinderen wiens ouders geen financiële mogelijkheden hebben hiervoor.

Hoe werkt het? De leerkracht op school of iemand van een hulpverlenende instantie kan een aanvraag voor u doen op de website www.allekinderendoenmee.nl. Vul de ouderkaart in en geef deze aan de intermediair. Nadat het Jeugdcultuurfonds de aanvraag heeft goedgekeurd, kan uw kind drie weken later op les! Kijk voor de voorwaarden op www.jeugdcultuurfonds.nl en klik door naar de gemeente waarin u woont.