Het nijntje Beweegdiploma

Goed leren bewegen doen kinderen het makkelijkst op een leuke manier. Daarom kan jouw zoon of dochter bij ons het nijntje Beweegdiploma halen!

WAT IS HET NIJNTJE BEWEEGDIPLOMA?
Het nijntje Beweegdiploma is een serie beweeglessen waarin je kind wekelijks speelplezier heeft en op hetzelfde moment alle essentiële basisvormen van bewegen leert. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling.


BEWEGEN MET PLEZIER
In de lessen van het nijntje Beweegdiploma kunnen peuters en kleuters bijvoorbeeld naar hartelust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen! Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leert jouw kind op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie. Dit is essentieel om fijn te kunnen bewegen en sporten. Ook leren ze sociale vaardigheden als samen spelen, op je beurt wachten en goed met elkaar omgaan. En wist je dat goed en gevarieerd bewegen het belangrijkste hulpmiddel is bij de ontwikkeling van hun hersenen? Zo draagt het nijntje Beweegdiploma bij aan de gezondheid en het geluk van jouw zoon of dochter.

MEEDOEN
In Houten is het nijntje Beweegdiploma er voor peuters van 2 t/m 3 jaar. Het programma is zorgvuldig samengesteld door de KNGU en wordt alleen gegeven door speciaal opgeleide trainers. Na het doorlopen van de lessen ontvangt jouw kind het nijntje Beweegdiploma tijdens een beweegfeestje. Daarop staat waar je zoon of dochter allemaal mee heeft geoefend. Een diploma om trots op te zijn en wat je kind een leven lang voordelen geeft in sport, op school, met vriendjes en thuis!

De lessen bij Casca Dura Academy in Houten
Leer je kind ook op een leuke manier de basis van bewegen! In 2023 geven wij de lessenserie:
Beweegdiploma 1 voor kinderen van 2 t/m 3 jaar

  • Lesdag/tijd: Vanaf 13 september 2023 t/m 24 januari 2024 op woensdagochtenden van 9:00-9:45 uur en 10:00-10:45 uur. Er is alleen nog plek in de groep van 10:00 uur!
  • Locatie: Speelzaal in RKBS De Vlinder, Bloesemtuin 17 te Houten
  • Docent: Rianne Furtado
  • Kosten: Een lessenserie bestaat uit 15 lessen en kost Euro 125,- incl. diploma en beweegfeestje. De 1e les geldt als proefles, daarna wordt er pas een factuur gestuurd
  • Je mag er als ouder bij blijven om je kind te begeleiden
  • Aanmelden: Inschrijfformulier Nijntje Beweegdiploma

Meer weten? Neem contact op via ons contactformulier. Ook op www.beweegdiploma.nl staat meer informatie.